• 1. Does placing an order mean that I have registered myself as a customer for further newsletter and registeration offer?

    Ans: No. In order to be a registered customer and receive newsletters you need to fill the given form on the registeration link.

  • 1. Is there a minimum order value to ship ?

    Ans: Domestic Shipments : No Minimum order value required.

    International Shipments : There is a minimum order value of INR 3000.

  • 2. How long does it take for my order to reach?

    Ans: Domestic shipments : 7-10 business working days.

    International Shipments : 10-12 business working days.

  • 3. Can I cancel or modify my order once placed ?

    Ans: Yes you can cancel or modify your order either by e- mailing us at info@gauahargeous.com or call us at +91 8291700041. Please note, order once proccessed will not be modified or cancelled.

  • 4. Why has my order been denied?

    Ans: In an unfortunate situation, where after several attempts by us, when a customer is not available to confirm their order placed, their order is denied and is notified through an email.

  • 5. How can I check the status of my order?

    Ans: Please feel free to call us on the following numbers in order to know the status of your Shipment. +91 8291700041 / +91 2249725156.

  • 1. What payment methods are available?

    Ans: One can choose from the following payment methods:
    a) Online Payment method via Debit/Credit cards.
    b) Paytm Accounts.
    c) Cash on Delivery (COD).
    * However, COD is available within India with an additional service charge of INR 100.

  • 1. Can I return or exchange my product that I have received?

    Ans: Please note, we do not have a return policy. We are more than happy to exchange the product. Kindly go through our exchange policies for the same. domestic & international

  • 2. Do you arrange reverse pickups?

    Ans: No, we do not have a reverse pick up facility. The customer needs to ship the product back at their own cost.

  • 1. What are the shipping charges?

    Ans: Domestic Shipments: No Shipment charges applicable.

    International Shipments:
    Zone 1 : USA, Canada, UK, Australia, Pakistan : Shipment charges INR 1599.
    Zone 2 : UAE, Sri Lanka, Nepal, Malaysia, Singapore , Bangladesh : Shipment charges INR 800.

  • 1. Does placing an order mean that I have registered myself as a customer for further newsletter and registeration offer?

    Ans: No. In order to be a registered customer and receive newsletters you need to fill the given form on the registeration link.

  • 2. Is there a minimum order value to ship ?

    Ans: Domestic Shipments : No Minimum order value required.

    International Shipments : There is a minimum order value of INR 3000.

  • 3. How long does it take for my order to reach?

    Ans: Domestic shipments : 7-10 business working days.

    International Shipments : 10-12 business working days.

  • 4. Can I cancel or modify my order once placed ?

    Ans: Yes you can cancel or modify your order either by e- mailing us at info@gauahargeous.com or call us at +91 8291700041. Please note, order once proccessed will not be modified or cancelled.

  • 5. Why has my order been denied?

    Ans: In an unfortunate situation, where after several attempts by us, when a customer is not available to confirm their order placed, their order is denied and is notified through an email.

  • 6. How can I check the status of my order?

    Ans: Please feel free to call us on the following numbers in order to know the status of your Shipment. +91 8291700041 / +91 2249725156.

  • 7. What payment methods are available?

    Ans: One can choose from the following payment methods:
    a) Online Payment method via Debit/Credit cards.
    b) Paytm Accounts.
    c) Cash on Delivery (COD).
    * However, COD is available within India with an additional service charge of INR 100.

  • 8. Can I return or exchange my product that I have received?

    Ans: Please note, we do not have a return policy. We are more than happy to exchange the product. Kindly go through our exchange policies for the same. domestic & international

  • 9. Do you arrange reverse pickups?

    Ans: No, we do not have a reverse pick up facility. The customer needs to ship the product back at their own cost.

  • 10. What are the shipping charges?

    Ans: Domestic Shipments: No Shipment charges applicable.

    International Shipments:
    Zone 1 : USA, Canada, UK, Australia, Pakistan : Shipment charges INR 1299.
    Zone 2 : UAE, Sri Lanka, Nepal, Malaysia, Singapore , Bangladesh : Shipment charges INR 800.